Amazing street hack
Ik ga niet verklappen wat er in deze publiciteit stunt gebeurt, maar het is bizar waar de techniek van deze app toe in staat is. Kijk maar:
Etoro
Nieuwe geniale advertentie gevonden via een collega. Ik zou dit filmpje ook niet skippen... Waar halen ze de tijd vandaan om dit te realiseren? Het verhaal herhaald zichzelf, aan het begin worden wat dingen in scène gezet, en later komt het weer terug. Het is een kloppend verhaal! Wanneer jij een commercial laat maken is dit goed om mee te nemen. En je kunt het verhaal op meerdere manieren vertellen.
Coolblue
Alles voor een glimlach. Ik heb dit filmpje bekeken en het is ze weer gelukt:) Ik vind het briljant om te zien hoe Coolblue het elke keer weer voor elkaar krijgt iets origineels te verzinnen tot in de details! Oog voor detail is iets waar je rekening mee moet houden bij het maken van je bedrijfsvideo, maar het moet wel 'eerlijk' blijven.
William Painter
William Painter is een bedrijf die hippe zonnebrillen produceert van Titanium. Hierdoor zijn de brillen enorm sterk en gaan ze naar eigen zeggen een leven lang mee. De advertentie vind ik briljant gepresenteerd. Ze gaan recht door zee, geen kleine lettertjes, het is gewoon goed. Een goede mix tussen humor en interessante feitjes over de brillen. 
Apple Bandit
Deze advertentie vind ik zo goed gemaakt. Wanneer ik dit zie leef ik me helemaal in in de wereld van de vos die appels steelt. Ik vind hier in het bijzonder de voice-over en de teksten gewoon geniaal.
Ikea
Oke om even in de voice-overs te blijven... Ikea doet het ook wel leuk met deze advertentie.
Canday Agency
Deze bedrijfsvideo vind ik mooi omdat het bedrijf Canday pretendeert creatief te zijn. Nou, ik heb nog niet vaak een video gezien waar meer creativiteit in zit dan deze video.
The Grand Tour Trailer(s)
Al jaren ben ik fan van het programma Top Gear. Toen de drie presentatoren een eigen show begonnen was er ook extra energie gestoken in de marketing. Ze presenteren zichzelf altijd als 'three middle aged men catching fire and falling over', dit komt ook weer geniaal terug in de video.
Telfort
Humor gebruiken en meerdere doelgroepen aanspreken. Dat is wat de promotievlogs van Telfort volgens mij erg goed doen. 'Genieten zonder teveel te betalen' komt in elke vlog op een zeer creatieve manier terug. Wat ik erg kan waarderen is dat de vlogs ook echt gelinkt zijn aan landelijke feestdagen. Zie hier een voorbeeld van Pasen, maar ik kan je aanraden nog meer te bekijken.
Volkswagen
Deze reclame heb je zeer waarschijnlijk ook wel eens gezien. Het jonge hondje wat natuurlijk erg speels is spiegelt zich volledig aan een auto. Je hoeft geen VW te rijden om toch onder de indruk te zijn.

Meer berichten bekijken

Back to Top